Onze wimperextensions salon
Bij Lavertu Lashes hebben wij een eigen salon voor de mooiste one by one & volume wimperextensions gelegen in Vught, omgeving Den bosch. Wij hebben ruim 3 jaar ervaring met alle soorten wimperextensions. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staat voorop. Dit zorgt voor een prettige behandeling en dat jij met een tevreden gevoel de salon verlaat.

Heb jij al altijd de perfecte wimpers willen hebben?
Wimperextensions geeft u een frisse stralende blik aan het begin van iedere dag. Aan de hand van uw wensen plaatsen wij één of meerdere wimperextensions per eigen wimper. De lengte, dikte en krul van de wimpers zijn bespreekbaar.

Specialisme
Onze specialisme is het zetten van wimperextensions. Wij zetten dan ook alleen wimperextensions, op dit gebied willen wij ons onderscheiden. Hier steken wij daarom al onze tijd en energie in. In onze salon staan wij open voor nieuwe uitdagingen, wij vinden het dan ook leuk om mee te gaan met de nieuwste trends.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

 

Prijzen wimperextensions:

Wimperextensions Onebyone

Onebyone wimperextensions
Wilt u mooie lange, volle en gekrulde wimpers maar die er nog steeds natuurlijk eruit zien. Zonder gedoe met mascara? Dan zijn classic onbyone wimperextensions voor jou de perfecte oplossing. Tijdens deze behandeling plaatsen wij zorgvuldig één wimperextensions op elke afzonderlijke natuurlijke wimper. Zo kunnen wij een mooie, intense look creëren die toch heel natuurlijk oogt. De behandeling beschadigt uw wimpers niet. Mits deze op een goede professionele manier worden geplaatst.                                         

Nieuwe set 60,-
Refill tot 1 week 17,50
Refill tot 2 weken 27,50
Refill tot 3 weken 32,50
Refill tot 4 weken 42,50
Refill tot 5 weken 60,-
Verwijderen voor nieuwe set 5,-
Alleen verwijderen (onze klanten) 10,-
Alleen verwijderen (klant van andere salon) 15,-

ONLINE AFSPRAAK MAKEN


Volume Wimperextensions

Volume wimperextensions
Houdt u van iets meer van een opvallende krachtige look? Dan zijn volume wimperextensions iets voor jou. Met volume wimperextensions creëert u prachtige, volle, lange en gekrulde wimpers. Tijden deze behandeling plaatsen wij in overleg 2 tot 6 wimperextensions op elk afzonderlijke natuurlijke wimper. Ook kunnen wij hiermee net wat meer volume creëren als jij van jezelf niet veel wimpers hebt. 

De volume wimperextensions zijn dunner, zachter en lichter als de one by one haartjes. Daarom kunnen je wimpers hier meer van dragen en is deze behandeling niet schadelijk voor je eigen wimpers.

Nieuwe set 80,-
Refill tot 1 week 22,50
Refill tot 2 weken 32,50
Refill tot 3 weken 42,50
Refill tot 4 weken 52,50
Refill tot 5 weken 62,50
Refill tot 6 weken 80,-
Verwijderen voor nieuwe set 5,-
Alleen verwijderen (onze klanten) 10,-
Alleen verwijderen (klant van andere salon) 15,-

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

 

Mega volume wimperextensions

Mega volume wimperextensions
Wilt u nog een krachtige en opvallende look? Dan zijn mega volume wimperextensions iets voor jou. De naam zegt het al. Met deze methode plaatsen wij nog meer haartjes op één eigen wimper als bij de standaard volume wimperextensions. Dit is afhankelijk van wat uw eigen wimpers kunnen dragen. Hierin zullen wij u altijd een eerlijk advies geven. Ook zal daarom deze methode niet schadelijk zijn voor uw eigen wimpers. 

Nieuwe set 80,-
Refill tot 1 week 27,50
Refill tot 2 weken 37,50
Refill tot 3 weken 47,50
Refill tot 4 weken 57,50
Refill tot 5 weken 67,50
Refill tot 6 weken 80,-
Verwijderen voor nieuwe set 5,-
Alleen verwijderen (onze klanten) 10,-
Alleen verwijderen (klanten van andere salon) 15,-

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

 

Huisregels
In onze salon hanteren wij een aantal huis regels. Dit doen wij om zo goed mogelijk werk te kunnen leveren, en jou te voorzien van de perfecte wimpers.

- Annulering afspraak voor 24uur melden
- Aanhang mag alleen mee in overleg 
- Bij 15 min te laat vervalt de afspraak 
- Zorg dat jouw ogen en wimpers goed gereinigd zijn 
- Wanneer er mascara is gebruikt over de wimperextensions kunnen wij dit niet behandelen.