Exclusieve wimperextensions van LAVERTU

Sinds kort hebben we bij LAVERTU ook een exclusieve lijn wimperextensions gelanceerd. Hiervoor hebben wij onze 30 jaar aan kennis en ervaring toegepast om wimperextensions te ontwikkelen van de hoogste kwaliteit. De wimperextensions, speciaal ontwikkeld voor beautysalons en wimperstylisten, zijn van de hoogste kwaliteit handcrafted PBT en Ultra black.

We ondersteunen je graag bij het nastreven van je passie en dromen. Daarom bieden wij onze producten tegen een eerlijke en betaalbare prijs aan.

Gratis 1 make-up product actie:

Heeft jouw bestelling een waarde heeft van 50,- of meer! Dan zullen wij een gratis full size make-up product toevoegen aan je bestelling! Elke maand zullen wij een nieuw make-up product selecteren.

*Let op: Het product is niet zichtbaar in uw winkelmandje. Deze zal worden toegevoegd bij het verwerken van uw bestelling.

Deze maand geselecteerd:

Professional Powder Brush t.w.v. €26,45

Deze luxe alles-in-één kwast neemt precies de juiste hoeveelheid pigment op, waardoor hij perfect is voor het aanbrengen van poeder, bronzer en blush. Met extra zachte haartjes voor een prachtige, natuurlijke look. Dit product is 100% diervriendelijk.