Wimperextensions OnebyOne

ONE BY ONE WIMPEREXTENSIONS TRAINING
1 daagse 1 op 1 training €350,- Excl. BTW

Je ziet het steeds meer, vrouwen met prachtige wimpers. Wimperextensions zijn gigantisch aan het groeien en zijn inmiddels bijna niet meer weg te denken uit de beauty industrie. Heb jij altijd al gedroomd om je eigen salon te hebben? Dan zeggen wij; ga er voor! Wij helpen jou graag op weg en zullen er alles aan doen om het een succes te maken!

De cursus:

In deze 1 daagse training leren wij jou alle vaardigheden en kennis om op de juiste manier One by One wimperextensions te plaatsen. One by One wimperextensions houdt in dat je op één wimperhaar één wimperextension plaatst. De training wimperextensions van Lavertu Lashes helpt jou op weg naar een succesvolle wimperextension salon.

Tijdens deze 1 op 1 training krijg jij alle aandacht die er nodig is om jou alle ins en outs te leren van het vak en zorgen wij ervoor dat jij, met een boost zelfvertrouwen en een certificaat op zak, start met jouw avontuur als boss lady!

Inhoud cursus:

- 1 dag van 09.00 – 17.00 uur

- 1 op 1 training (geen groep, alle aandacht gaat naar jou)

- Groot starterspakket t.w.v. €250,- incl. make-up goodiebag!

- Lunch wordt verzorgd

- Trainingsboek

- Certificaat

Lesstof:
Wimperextensions & tools, de techniek, wimperextensions zetten, wimperextensions bijvullen, wimperextensions verwijderen en hoe start ik mijn bedrijf?

 

Interesse? neem contact op via: 0613394407

 

Wimperextension Onebyone zetten